Opret visning

Når du står under et modul, er det muligt at oprette en visning som kun viser dig de records du er interesserede i at se.

I dette eksempel er vi under modulet GarantiTest, og vi ønsker at oprette en visning, som viser alle records hvor status er Åben.

Du oprettet din visning ved at trykke på visninger

Derefter vælg "Ny Brugerdefineret Visning"

I visningen vælg det/de felter du ønsker at bruge som kriterie for om en record bliver vist eller ej. Her vælger vi at feltet status skal have værdien Åben.

1: Indtast navnet for visningen
2: Kriterier for visningen
3: Felter som der bliver vist, i visningen
4: Hvem som visningen er tilgængelig for

Gem din visning.

Du kan nu når du er under modulet vælge din visning, eller tilføje den til hjem.