Mail integration (IMAP)

Mail integration med ZOHO CRM, giver dig mulighed for nemt og hurtigt at se den mailkorrespondance som du har med dine kunder/kontakter. Så data samles et sted, istedet for at du skal navigere flere systemer samtidigt.

1. Efter du er logget ind i ZOHO CRM, tryk på Start øverst til højre.

2.Under Channels, tryk på Email

3. Tryk på Get Started

4. Vælg din mail udbyder, denne guide tager udgangspunkt i at du bruger Gmail. Men fremgangsmåden for opsætning er den samme.

5. Vælg IMAP

6. Vælg den google konto du ønsker at give ZOHO CRM adgang til.
    Jeg har valgt at bruge kontoen mkn@crmnordic.dk

7. Tryk på Tillad

8. Udfyld dit navn
9. Tryk Save

Du burde efter meget kort tid modtage en mail fra ZOHO om at IMAP sync er færdigjort.

Du kan nu gå under Kunder eller Kontakter og i den relateret liste Email vil der blive vist mailkorrespondance med Kunden eller Kontakten.

• Related Articles

• CVR Integration (CVRLookup)

CVR Integrationen fra CRM Nordic er gratis for alle vores kunder og hedder CVRLookup i Zoho CRM. Udvidelsen virker under Zoho CRM Enterprise, Zoho CRM Plus eller Zoho ONE. Du kan installere den nyeste version af CVR Lookup her: ...