Afinstaller udvidelse

Denne guide indeholder både en video og tekst, begge dele illustrere hvordan du afinstallere en udvidelse.

1. Tryk på Setup

2. I kategorien Marketplace, tryk på All

3. Tryk på Installed

Du vil nu få vist alle de udvidelser du har installeret.
Ved at trykke på Uninstall fjerner du udvidelsen.

• Related Articles

• Installering af udvidelse

Denne guide indeholder både en video og tekst, begge dele illustrere hvordan du afinstallere en udvidelse.
    • CVR Integration (CVRLookup)

Hos CRM Nordic har vi integreret Zoho CRM med både “Det Centrale Virksomhedsregister” og “The Brønnøysund Register Centre”. Det betyder at alle vores kunder har muligheden for at hente data på virksomheder direkte fra disse via. denne udvidelse. Det ...