CVR Integration (CVRLookup)

CVR Integrationen fra CRM Nordic er gratis for alle vores kunder og hedder CVRLookup i Zoho CRM.

Udvidelsen virker under Zoho CRM Enterprise, Zoho CRM Plus eller Zoho ONE.

Sådan virker udvidelsen (Version 8)
Udvidelsen er delt op i 2 dele, den ene del er automatisk og bliver udført hvergang en kunde (Account) i Zoho CRM er oprettet eller redigeret. Den anden del bliver udført når man står under kunderne og trykker på knappen "Hent CVR".

For begge metoder gælder der, at der bliver lavet et opslag i CVR registeret ud fra det CVR nummer der er angivet i feltet CVR/VAT No. (CVR_VAT_No), hvis der ikke er angivet et CVR nummer for kontoen, bliver der istedet lavet et opslag på kunde navnet. Hvis en kunde findes i CVR registeret med samme navn bliver kunden i Zoho CRM opdateret.

Automatisk opdatering (Create/Edit)
Følgende felter bliver opdateret (vær opmærksom på at det er API navne, da navne kan variere fra Zoho CRM til Zoho CRM):
Account_Name (Bliver kun opdateret, hvis de det kunde navn der er i Zoho CRM ikke matcher det der er hentet fra VIRK via CVR nummer)
Antal_ansatte
CVR_VAT_No
Reklame_beskyttet
Branche_data
Link_til_data
Start_dato
Registreret_Kapital
Selskabsform
Status

Billing_City
Billing_Code
Billing_Street
Billing_Country

Hent CVR knap
Ved at bruge "Hent CVR" knappen, bliver de samme felter opdateret som ved en automatisk opdatering. Derudover bliver feltet Phone i Zoho CRM også opdateret, hvis der er data i VIRK.

• Related Articles

• Mail integration (IMAP)

Mail integration med ZOHO CRM, giver dig mulighed for nemt og hurtigt at se den mailkorrespondance som du har med dine kunder/kontakter. Så data samles et sted, istedet for at du skal navigere flere systemer samtidigt. 1. Efter du er logget ind i ...