CVR Integration (CVRLookup)

Hos CRM Nordic har vi integreret Zoho CRM med både “Det Centrale Virksomhedsregister” og “The Brønnøysund Register Centre”.

Det betyder at alle vores kunder har muligheden for at hente data på virksomheder direkte fra disse via. denne udvidelse. Det eneste det kræver er, at den bliver installeret.

Det kan du selv gøre via. dette link:

Hvis du pt. bruger en tidligere version af udvidelsen, vil du blive bedt om at opgradere når du installere denne - Det er vigtigt at du ikke afinstaller den tidligere version før du installere denne.

Sådan virker udvidelsen (Version 15)

Udvidelsens funktioner kan benyttes på flere måder og virker lidt forskelligt, men er i bund og grund det samme:

Når en Account bliver oprettet
Når man opretter en ny Account, så bliver alle oplysninger på virksomheden hentet på baggrund af følgende felter og vil blive prioriteret efter angivet rækkefølgen:

1.P-nummer/underenhet
2.CVR/VAT No.
3.Konto/Account navn

Det vil sige, at hvis der ikke er noget P-nummer/underenhet angivet, så vil den gå videre til CVR/VAT No.

Til sidst vil den prøve at lave et opslag på navnet du har angivet. Dette har nogle kriterier:

•      Den bruger kun data fra opslaget, hvis navnet matcher et resultat præcist
•      Er der flere med præcis samme navn, så bliver det den første

Kan den ikke finde et præcist resultat på nogen af felterne, så sker der ikke noget.

‘Hent CVR’-knappen (Detaljevisning)
På enhver Account i detaljevisning (når du er inde på en specifik Account) findes der oppe i højre hjørne en knap kaldet ‘Hent CVR’.

Denne udløser at oplysningerne på virksomheden forsøges hentet på baggrund af samme felter og prioriteres i samme rækkefølge som når en account bliver oprettet.

Der er dog den forskel, at opslaget på navnet her har følgende kriterier:

•      Hvis flere end et firma kommer retur på navnet, så bliver alle firmanavne vist på skærmen i et pop-up vindue. Her er det så meningen, at man kan kopierer det korrekte CVR/VAT No. og indsætte det i feltet på Account’en, og så trykke på knappen igen, således at den henter det korrekte data ud fra CVR-nummeret.
•      Kommer der blot et firma retur på navnet, så bruges data fra denne.

‘Hent CVR’-knappen (Listevisning)
Fungerer fuldstændig som i Detaljevisning, udover at man her skal vælge den Account som man ønsker at hente firmaets informationer til.

Ekstra info
•      Udvidelsen kan selv kende forskel på danske og norske numre, da de ikke har samme antal cifre
•      Dato for synkroniseringen bliver indsat i feltet: ‘Dato for CVR sync’
•      Følgende felter hører til udvidelsen og vil blive udfyldt, hvis der er data dertil:
◦      CVR_VAT_No
◦      P_nummerunderenhet
◦      Registreret_Kapital
◦      Employees
◦      Reklame_beskyttet
◦      Branche_data
◦      Link_til_data
◦      Start_dato
◦      Status
◦      Selskabsform
◦      Dato_for_CVR_sync
•      Derudover bliver følgende standard Zoho-felter udfyldt:
◦      Account_Name
◦      Phone
◦      Billing_Street
◦      Billing_City
◦      Billing_Code
◦      Billing_Country