Firmadata og nøgletal demo

Videoen illustrere hvordan udvidelsen Firmadata og nøgletal bruges, og hvilke funktionalitet du får ved at installere udvidelsen.

• Related Articles

• Firmasøgning og relationer demo

Videoen illustrere hvordan udvidelsen Firmasøgning og relationer bruges, og hvilke funktionalitet du får ved at installere udvidelsen.
    • Quick Quote Demo

• Installering af udvidelse

Denne guide indeholder både en video og tekst, begge dele illustrere hvordan du afinstallere en udvidelse.
    • CRM Historik

Zoho CRM, giver dig adgang til de resourser du tidligere har besøgt. Det gør at du f.eks. nemt og hurtigt kan gå fra frem og tilbage mellem kontoer. For at se ressourcer du tidligere har besøgt, tryk på ikonet i bunden af skærmen til højre Du vil nu ...
    • Hvor finder jeg Zoho marketplace

1. Tryk på Setup 2. I kategorien Marketplace, tryk på All Du vil nu få vist de forskellige udvidelser der er tilgængelig for Zoho CRM og have mulighed for at søge i disse.